Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

 
entry-image

Eclipse Jazz Clubin syksyn ohjelmisto on julkaistu

Eclipse Jazz Clubin syyskaudella kuullaan 6 konserttia, joiden pääpainotus on tällä kertaa kitaravetoisessa musiikissa. Luvassa jälleen myös kansainvälisiä vieraita sekä esiintyjiä kotimaisen jazzmusiikin terävimmästä kärjestä. Eclipse -klubi tekee myös työnsä uuden säveltaiteen eteen, sillä peräti neljässä konserttia kuudesta kuullaan uunituoreiden levyjen materiaalia.


entry-image

Ruotsissa vaikuttava jazzlaulaja Sanna Ruohoniemi julkaisee uuden singlen ja albumin

Tukholmassa tällä hetkellä asuva suomalainen, pohjalaslähtöinen jazzvokalisti & säveltäjä Sanna Ruohoniemi on yksi kiinnostavimmista nuoren polven musiikintekijöistä, niin muusikkona kuin säveltäjänäkin. Esikoislevy "Tales of a stranger" (Eclipse Music 2016) on saanut osakseen paljon huomiota ja kriitikoiden ylistäviä arviointeja ympäri Skandinaviaa. Kiertue ylsi Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Tanskaan ja Saksaan.


entry-image

Ovet auki Eurooppaan

Jazz Finland International -sivuilla seurataan vuoden loppuun asti kansainvälistyviä toimijoitamme. Artikkelisarja jatkuu Aurora Hentusen haastattelulla, jossa Hentunen kertoo lisää Aurora Hentunen Quartetin ensimmäisestä ulkomaille suuntaavasta kiertueesta ja sen lähtökohdista. 


entry-image

Aurinkoinen Jazz-Espa keräsi komeasti yleisöä

Heinäkuisen Helsingin keskustan kotimaisella jazzmusiikilla täyttävä Jazz-Espa järjestettiin tänä kesänä jo yhdeksättätoista kertaa. Espan lavalla nähtävä Jazz-Espa-konserttisarja oheistapahtumineen keräsi yli 4000 kuulijaa. Myös tämän kesän uutuutena järjestetyt Suvilahti Jazz -avaus- ja päätösklubit Sörnäisten rannan uudella ravintolalaiva Merikerholla keräsivät laivan täyteen jazzyleisöä.