Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

 
entry-image

Jazzlauluopetusta ja rytmimusiikin perusteita uudessa musiikkikoulussa

Helsinkiin on perustettu uusi yksityinen laulukoulu, joka keskittyy jazzlaulun ja rytmimusiikin perusteiden opetukseen. Jazz Voice School Helsinki tarjoaa alkuun pienryhmäopetusta helmikuussa 2020 alkavalla jazzlaulukurssilla. Mukaan voivat ilmoittautua niin kokeneemmat kuin aloittelevatkin jazzlaulajat.entry-image

April Jazz Clubin kevätkausi alkaa tammikuussa

April Jazz Clubin kevätkausi tuo Tapiolaan korkeatasoisen kattauksen kansainvälisiä tähtiä ja kotimaisen jazzin huippuja aina tammikuun lopusta toukokuun alkuun. Instrumentaalisen ja vokaalijazzin lisäksi tyylillisesti vieraillaan myös soulin puolella upeiden laulajalegendojen seurassa.


entry-image

Kuudestoista Flame Jazz Cruise on täynnä maailmanmusiikin mausteita

Viking Grace täyttyy musiikin ystävistä jälleen tammikuussa, kun kuudestoista jazzristeily tuo kuumia rytmejä talven keskelle. World Jazz -teema kuljettaa kuulijansa maailman ympäri riehakkaan afrobeatin ja progressiivisen rockin kautta kaustislaiseen pelimannimaisemaan ja arabimusiikin huumaavasta mausteisuudesta sulavan bossa novan syleilyyn. Risteilyn huipentaa legendaarinen Piirpauke!